top of page

Gerealiseerde projecten

Hieronder vind je enkele voorbeelden van mijn werk

Zwarte dakpannen & veluxen

Voor deze klant realiseerde Dakwerken Devroe het volledige schuine dak met twee geïntegreerde dakramen. Door de gedetailleerde plaatsing kan dit gezin zorgeloos genieten van een kwaliteitsdak met ideale lichtinval.

Antraciet leien & dakraam

Mijn klant voor dit specifieke project was geïnteresseerd in iets dat economisch en ecologisch duurzaam was. Ik bleef gedurende het hele proces binnen die grenzen om ervoor te zorgen dat de klant tevreden was met het resultaat.

Plaatsen dakgoot met opvangnet

Bij regenval heeft een dak heel wat water en vocht te verwerken, waarbij de goot als het enige afvoerkanaal werkt. Door de integratie van deze kwaliteitsvolle dakgoot met opvangnet kan alle water vlot wegstromen en heeft vuilophoping geen kans.

Nieuwbouw 2 - 1.jpg

Dakwerken voor nieuwbouw

Voor dit nieuwbouwproject werd Dakwerken Devroe als dakdekker ingeschakeld om het dakwerk te verzorgen. De klant koos voor antracietgrijze dakpannen die visueel mooi samengingen met de bouwsteen. De dakgoten voor beide daken werden aangesloten op een inox regenpijp die rechtstreeks aan het regenwaterreservoir werd aangekoppeld.

Dakstructuur .jpg

Voorbereidende dakwerken

Het houtskelet van een dak ziet er altijd impressionant uit in zijn rauwe vorm. Vervolgens plaatste Dakwerken Devroe het volledige dak op deze nieuwbouwwoning. Het gezin dat hier zijn intrek neemt kan alleszins met een gerust gemoed rekenen op het vakmanschap van mijn bedrijf. Met millimeterprecisie werden de dakpannen geplaatst en konden de bouwwerken verder.

Oranje dakpannen 1.jpg

Spaans dak met convexe vormen

We mochten alweer een pareltje van een dak realiseren voor deze ruime gezinswoning. Met veel hoeken en kantjes is precisiewerk steeds aangewezen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik perfect hoe ik dit soort daken moet aanpakken. Zowel het convexe gedeelte als het plat dak op het lagergelegen plateau werden door Dakwerken Devroe gerealiseerd.

bottom of page